Máte rád tatarák?
„Samozrejme. Dobrý tatarák je výborná vec napríklad k pivu.“
Chodíte naň do reštaurácie alebo si ho robíte doma?
„Do reštaurácie, podobne ako mnoho lekárov vrátane šéfa Slovenského Červeného kríža, ktorý sa k tomu verejne priznal.“
Ste súdny lekár, nebojíte sa, že od tataráka ochoriete a nakazíte sa baktériami?
„Pozrite sa, ak chodíte do reštaurácie, s ktorou máte dobré skúsenosti a viete, že v nej nevypukla hnačková epidémia, tak si nemyslím, že sa treba báť.

Ale, samozrejme, ako lekár musím povedať aj to, že v tepelne neupravenom mäse môžu byť parazity a baktérie rôzneho druhu a že je to riziková potravina. Každý človek však podstupuje určité riziká.“
Čo si myslíte o tom, že hygienici dali šiestim reštauráciám v Bratislave pokutu za to, že mali tatarák v jedálnych lístkoch?
„Tu sa musím vyjadriť ako právnik. Tatarák je ilegálny. Hygienici majú normy, ktoré sú dôležité z hľadiska ochrany verejného zdravia a musia sledovať, či sa neporušujú.
Ale potom nerozumiem, prečo, keď si zadám do vyhľadávača slovo tatarák, tak mi vyhodí toľko výsledkov. Znamená to, že si buď niekto nerobí svoju prácu dobre, alebo že je celá vyhláška nezmyselná.“