Za štrúdľami Petra Šustu jazdia aj labužníci z Ameriky. Ani tí neľutujú vystáť si dlhý rad pri obyčajnom pražskom paneláku na Žižkove. Úspech si vydobyl receptúrou a poctivou prácou.
Zbývalej prízemnej kočikárne paneláku na pražskom Žižkove sa vinie lahodná vôňa škorice, čerstvých, ručne nastrúhaných jabĺk a chrumkavého ťahaného cesta. Bielovlasý Petr Šusta sa šikovne pohybuje v maličkom priestore medzi strojom na spracovanie jabĺk, rúrou, stolom na prípravu a výdajným okienkom. Keď v roku 1992 začal piecť štrúdľu, ľudia nad jeho podnikaním krútili hlavou. „V tej bláznivej porevolučnej dobe som si musel nájsť druhú prácu kvôli rodine, aby som ju uživil,“ spomína.
Poznať finty