Kravičky si pekne samy rozdelili časy v masérskom kútiku, nestrkajú sa a pokojne sa striedajú bez toho, aby poznali hodiny. Ich gazda Hermann Huber (49) sa však netvári, že čas mu je ukradnutý. Chodí za nimi podľa nemenného harmonogramu hneď ráno a na minútu presne ich nakŕmi. Potom zbehne dvesto metrov po stráni do hotela Almhof, ktorému šéfuje, kde iné pokrmy nielen kontroluje, ale najmä navrhuje. A nielen pre Almhof. Jedálne lístky tvorí pre vyše šesťsto hostí šiestich štvorhviezdičkových hotelov, rezidenčných a apartmánových domov v tirolskej dedinke Galtür a na okolí, ktoré patria jeho otcovi, mame, jemu a ďalším súrodencom.
Na večeru môžem mať napríklad polievku zo sena z galtürskych horských lúk s vareným mäsom z bravčového líčka a chrenom. Potom kamzičí chrbát, zemiakový biskvit so zelerom, ružičkový kel s hríbmi a ako dezert zmrzlinu z crème brûlée, obľúbeného syra pána Hermanna, s opekanými slivkami.
H. Hubera právom označujú za virtuóza, jedného z najlepších kuchárov v celom Paznaunskom údolí, vo veľkej konkurencii špičkových hotelov.