Manželia Vladimír a Alenka Ondejčíkovci začínali podnikať s tridsiatimi korunami. Nadšenie z bonsajov a sypaných čajov ich neopúšťa ani po dvadsiatich dvoch rokoch. Cestujú po celom svete, aby sa stretli s odborníkmi, vybrali najkvalitnejšie produkty či školili a prednášali o spoločnej vášni, ktorá ich nielen spája, ale aj živí.
V centre nitrianskej pešej zóny, oproti vchodu do synagógy, začínajú ráno rozmiestňovať regály s bonsajmi, miniatúrnymi stromčekmi v miskách. Nad letnou terasou, kde si môže človek vychutnať jeden zo 150 druhov čajov z celého sveta, vejú farebné budhistické modlitebné vlajočky.
Už prvý pohľad do interiéru Čajovne dobrých ľudí vyvoláva v človeku pocit, že tu nájde o čaji a jeho príprave všetko. Štyri miestnosti bez dverí akoby sa prelievali jedna do druhej. Ešte si oko nestihne prebehnúť tradičnú čajovú keramiku, čajové koláče, sochy či kamene suiseki v prvých dvoch miestnostiach a už ho láka átrium s rôznymi veľkosťami bonsajov, náradím na tvarovanie miniatúrnych starých stromov a farebnými miskami pre milovníkov tohto ázijského umenia.