Môj príbeh sa začal v roku 2008 keď som študovala na jednej belgickej univerzite v Bruseli marketing a komunikáciu cez program Erasmus, kde sme dostali ako semestrový projekt navrhnúť marketingový plán pre jednu rodinnú čokoládovňu. Človek, keď má za úlohu, aby chodieval do manufaktúry, tak určite neodolá tej vôni, ktorá tam na neho čaká, hlavne keď ide o čokoládu. Bol to pre nás veľmi veľký zážitok a hlavne veľa vecí sme sa naučili o výrobe čokolády. Vtedy sa to všetko začalo, ale bola som ešte primladá a túžila som po inej kariére.
Po návrate domov som získala svoj bakalársky diplom, ako expertka na medzinárodné vzťahy a dostala som prácu v Bratislave. Medzitým som začala študovať na jednej z univerzít v Budapešti. Keďže som nikdy nebola žena, ktorá sedí na jednom mieste, vždy som si chcela nájsť prácu pre seba, ktorú mám rada. Bohužiaľ mi to nevyšlo. Dostala som prácu, ktorá ma nebavila a začala som rozmýšlať, čo kreatívne by som mohla robiť, kým jedného dňa pred rokom som si vymyslela, že budem robiť čokoládu. Preštudovala som knihy, blogy, všetko čo sa dalo nájsť na internete a začala som s experimentovaním doma vo svojej kuchyni.