Spojenie dobrých nápadov s dobrým jedlom privádza dokopy aj dobrých a tvorivých ľudí. Ak radi varíte, otvorte si reštauráciu, aspoň na jeden deň – a uvidíte, čo sa stane. Niektorí si to už vyskúšali počas prvého Restaurant Day na Slovensku. A uvideli.
Idea, ktorá sa zrodila pred pár rokmi v Helsinkách a rozšírila sa už do 35 krajín vrátane Slovenska, patrí k veciam, ktoré sa nám v Profite páčia. Restaurant Day, deň, keď si ktokoľvek môže otvoriť jednodňovú reštauráciu a podeliť sa o svoje kulinárske umenie, je viac, ako len pokus ulahodiť maškrtnému jazyku a hladnému žalúdku. Každý bufet či piknik je príležitosť zoznámiť sa s novými ľuďmi, dozvedieť sa nejaké nové veci, skúsiť niečo nezvyčajné (nielen jedlo) a azda sa aj inšpirovať.
