Nedávno dokončil jedlú repliku legendárnej Kellerovej cukrárne vo francúzskom štýle Bouchon Bakery v Napa Valley v Kalifornii. Chutným perníkovým domčekom so záhradou a detailnými vianočnými dekoráciami vzdal poctu svojmu profesionálnemu vzoru a zároveň sa tak pokúsil o získanie pracovného miesta v Kellerovom tíme.
Chcel som vytvoriť niečo, čo by ma skutočne inšpirovalo a motivovalo dostať zo seba to najlepšie uviedol 23-ročný cukrár, ktorý momentálne pracuje v pekárni Beaucoup v kanadskom Vancouveri. Po tom, ako v lete navštívil reštauráciu a cukráreň v Nape cukrár vedel, že túži zaujať známeho šéfkuchára, ktorému sa ako prvému Američanovi podarilo získať tri michelinovské hviezdy vo viacerých reštauráciách.
Kanaďan na replike pekárne pracoval vyše 70 hodín. Ako podklady mu poslúžili fotografie z výletu ako aj tie z oficiálnej internetovej stránky. Bernardino si dal záležať aj na takých detailoch, akými sú typické modré zástery alebo zelená lepiaca páska na označenie nádob s pokrmom. Nechýba tu však ani miniatúrny košík s bagetami, žlté markízy alebo aktuálny vianočný stromček z makarónov.