Mana nie je obyčajným doplnkom stravy. Jakub Krejčík ju vyvinul v laboratóriu, je založená na klinických štúdiách a vyrobená hightech postupmi. J. Krejčík sa špecializuje na nový odbor funkčných potravín. Už teraz má svoje miesto na trhu.

Všetko sa začalo pred niekoľkými rokmi, keď obaja jeho starí rodičia ochoreli na vážne onkologické ochorenie. Chcel im pomôcť s príjmom potravy, pretože trpeli nechutenstvom a nemohli konzumovať pevnú stravu.
Vtedy začal Jakub premýšľať nad tým, akú má jedlo schopnosť ovplyvňovať zdravie. Jedným z dôvodov, prečo sa do projektu pustil, je fakt, že Česká republika je neslávnou svetovou jednotkou v rakovine tráviaceho ústrojenstva.
Podľa odporúčaní svetových výživových organizácií začal Jakub vyvíjať ľahko stráviteľnú potravinu, ktorá má presne určené množstvo stopových prvkov, minerálov, vitamínov a ďalších látok prospešných telu. Zároveň je zbavená nepotrebných látok.