Učiteľka angličtiny Dominika Onofrejová vystriedala pár zamestnaní, kým zistila, že to nie je pre ňu to pravé a keďže vo voľnom čase rada piekla, rozhodla sa svoj koníček povýšiť na podnikanie.

Túžila po tom, aby ju práca bavila a aby dobrý výsledok vedeli ostatní hneď oceniť. A tak začala D. Onofrejová piecť makrónky.
Najväčšia chvála zákazníkov je, keď sladké pečivo z jej výrobne ani nestihnú priniesť domov a keď sa pravidelne vracajú.
Začínala ako mnoho iných cukrárok. Večer po práci šľahala bielky, cukor, mandľovú múku a pokúšala sa vyrobiť typickú francúzsku sladkú bodku.
Štyri mesiace denne vypekala, až kým si povedala – tak tieto makrónky už môžem predávať. A stalo sa. Tri roky rozvážajú kuriéri jej sladké dielka po celom Slovensku.
Zľavy nedáva
Záujem o sladké pečivo majú zákazníci celoročne, no najviac hádam v predvianočnom období.
Najmä firmy svojim partnerom či zamestnancom chcú darovať niečo netradičné. Zákazka na 1 300 kusov Dominiku nezaskočí.