Nedeľa, 28. február, 2021 | Meniny má ZlaticaKrížovkyKrížovky

Soňa Hudecová-Podhorná

Zoznam článkov autora

Venza, vysokoškolské mestečko na bratislavských Mlynoch
Príbeh troch študentských jedální, ktoré držia krok s dobou. 31. mar31. mar 2019, o 3:57
Hotel Zelená Lagúna, Domaša
Manažovať hotel znamená angažovať sa v regióne. 31. jan31. jan 2019, o 23:13
Slováci čoraz viac vyhľadávajú svetové chute. 20. aug20. aug 2018, o 15:05
Ich meno neznie povedome. Tvár nepoznáte z televíznej obrazovky alebo z reklamného plagátu. Ale keď vám od nich prinesú jedlo, ani na sekundu nezapochybujete o ich profesionálnej poctivosti, šikovnosti, zaujatí pre… 9. jún9. jún 2017, o 6:25
Čo stačilo pred troma rokmi, dnes je už málo. V technike, vybavení hotela, ale aj v prestávke na kávu a občerstvenie. 5. máj5. máj 2017, o 6:10
Patríte k nim tiež? „Tie pirohy sú z prášku, zmrazené alebo ich pripravujete v kuchyni?“ pýtajú sa stravovací nedôverčivci, hneď ako vkročia do reštaurácie. Už myšlienka, že by sa jedlo čo len stretlo s polotovarom,… 12. okt12. okt 2015, o 11:07
Okrem hostí‚ ktorí v našich historických hoteloch prebývajú kvôli biznisu alebo romantickému pobytu vo dvojiciach, k nám lákajú aj cestovateľov spoza hraníc dychtivých po poznaní kultúrneho dedičstva‚ labužníkov… 11. aug11. aug 2015, o 17:05
Deväť z desiatich zahraničných hostí oochutnať jedlo‚ ktoré sa stalo symbolom i vlajkovou loďou slovenskej kuchyne. 31. júl31. júl 2015, o 19:00
Našim praprapradedom vraj padal z neba nebeský pokrm. Lahodný a výživný, čo dával silu na dlhé putovanie púšťou. Nuž pokojne to mohli byť štrúdle – makové, tvarohové, višňové. Sú totiž také božské, že práve ony… 21. dec21. dec 2014, o 9:07
O kombinácii s kapustou a lokšou vravia často aj zahraniční hostia ako o chutnejšej než slávna pomoranská hus s gaštanmi, nantská kačica s pomarančmi alebo pekinská chrumkavá v škrobovej múčke. 14. nov14. nov 2014, o 19:00
Predsa bryndzové halušky! Znie odpoveď na otázku národného jedla. Ale máme radi aj lokše s kapustou, lekvárové palacinky, dobrú fazuľovicu a ryžu. Prišli sme na chuť olivám, objavili sme suši i krevety a predaj… 5. aug5. aug 2014, o 10:52
„Želáte si to pikantné alebo len jemne?“ pýta sa čašník. Jasné, že riadne, však sme chlapi, nie? A tak sa na stôl nesie pravá indická rassam alebo thajská tom yum. Už po druhom hlte vypukne v ústach požiar. 14. apr14. apr 2014, o 16:37
Zážitková gastronómia prináša rozkoš zo samého jedla 27. mar27. mar 2014, o 15:00
Niekedy sa veci v živote zoradia tak, že to vyzerá ako náhoda či osud, ktorý „obeť“ nasmeruje na cestu úspechu 29. júl29. júl 2013, o 12:08
Odlíšiť sa, odlíšiť sa, odlíšiť sa – tak velí podnikateľský i gastronomický šlabikár. Nezvládajú ho však často ani tí, čo majú za sebou dobrú teoretickú prípravu. Jiřímu Ketnerovi zo Záhorskej Bystrice napovedala… 7. aug7. aug 2012, o 11:11
26. jún26. jún 2012, o 12:17
26. jún26. jún 2012, o 12:17
26. jún26. jún 2012, o 12:17
11. jún11. jún 2012, o 16:12
11. jún11. jún 2012, o 16:12

Najčítanejšie z ekonomiky

Inzercia - Tlačové správy

  1. Maldivy, Emiráty, Egypt z Bratislavy aj s poistením liečby COVID
  2. Žabka expanduje na západe krajiny, hľadá nadšených podnikateľov
  3. 5 najčastejších dôvodov, pre ktoré sa v noci budíme
  4. Petit Press a RegioMedia rozbiehajú spoločný predaj v regiónoch
  5. Volkswagen Tiguan: takto by malo vyzerať rodinné auto!
  6. V sobotu do bezpečného Ománu so zľavou 486 eur
  7. Geis pomáha zvládať komplikácie v cezhraničnej preprave
  8. Dovolenka v Egypte: Vyskúšali sme, ako sa aktuálne cestuje
  9. Online zľavy: Viete, kde ich vyhľadať?
  10. Šanca pre mladé talenty
  1. Tieto farmy dávajú prácu domácim. A podporujú región
  2. Cirkevné gymnázium v Snine patrí medzi najlepšie v kraji
  3. O2: Mentálne zdravie zamestnancov je pre nás veľkou prioritou
  4. Maldivy, Emiráty, Egypt z Bratislavy aj s poistením liečby COVID
  5. Varso Tower od HB Reavis je najvyššou budovou v EÚ
  6. Dáma s pávím pierkom
  7. Slovensko zasiahla vlna nárastu dopytu po produktoch na kĺby!
  8. Spoznajte Olomouc – univerzitné mesto a svoju budúcnosť
  9. Získaj náskok pred štartom
  10. 2. ročník Social Awards Slovakia prichádza
  1. 5 najčastejších dôvodov, pre ktoré sa v noci budíme 21 358
  2. Maldivy, Emiráty, Egypt z Bratislavy aj s poistením liečby COVID 11 462
  3. Séria dvoch príloh: Angličtina nielen pre maturantov 9 814
  4. Volkswagen Tiguan: takto by malo vyzerať rodinné auto! 9 519
  5. Dovolenka v Egypte: Vyskúšali sme, ako sa aktuálne cestuje 8 185
  6. V sobotu do bezpečného Ománu so zľavou 486 eur 8 068
  7. 10 vecí, kvôli ktorým do banky už chodiť nemusíte 6 920
  8. Žabka expanduje na západe krajiny, hľadá nadšených podnikateľov 5 544
  9. Príbeh Patrika Tkáča a J&T, Lidl verzus Tesco a investičné tipy 5 378
  10. Spoznajte Olomouc – univerzitné mesto a svoju budúcnosť 4 384