SME
Petra Švorcová

Petra Švorcová


Zoznam článkov autora

Producent, scenárista a režisér Róbert Slovák.
K najkontroverznejším scénam patrí tá, v ktorej producent navrhuje paraolympionikom, aby si zahrali naporcované obete kanibala.
Veci nerozdeľujú na dôležité a menej dôležité, pretože všetko je „extrémne dôležité“. Keď sú zažratí do práce, okolitý svet a dianie v ňom takmer nevnímajú. Z ruky nevypustia nič, čo by nespĺňalo tie najvyššie…
Kapitalizmus im vrásky nerobí. Bojkotujú konzumný spôsob života v postmodernom svete. Práve ten im však poskytuje základňu na to, aby si mohli plniť svoje podnikateľské sny. A ani náhodou nie sú malé.
Zúčastňovať sa na akciách venovaných biznis networkingu je vždy určitým spôsobom vzrušujúce
Predať. Bez marketingu to nejde, ale čo je dnes efektívny marketing?
„Väčšina problémov, ktoré v súčasnosti máte, sa dala predpokladať,“ tvrdí vyhľadávaný americký stratég a vizionár technologických trendov Daniel Burrus
Firmy, ktoré chcú na dnešnom trhu uspieť, vedia, že potrebujú mať oči na stopkách a na zmeny reagovať okamžite, rýchlo a flexibilne
Pre ľudí s originálnym a tvorivým myslením je prirodzené uvažovať mimo zabehnutých schém
Britská trénerka tímovej transformácie Jo Simpsonová tvrdí, že iba hodnoty vychádzajúce zvnútra firmy jej dokážu priniesť dlhodobý úspech
Kto by si nevychutnal šálku dobrej kávy? Ponúknu vám ju kamkoľvek prídete. Niekde chutí lepšie, inde horšie, ale zväčša ujde
Ak človek niečo robí, vždy sa po určitom čase začne pýtať, či to robí skutočne dobre. Rovnaké myšlienky mal aj Marek Fajčík, majiteľ značky Ebenica
V rozhovore s klinickou psychologičkou Barborou Kuchárovou Profit hľadal skryté pasce, ktorým by sme sa v komunikácii mali vyhnúť.
Sú čoraz častejším javom v podnikaní a darí sa im
Dobré vzťahy na pracovisku sú pre ľudí vzácnejšie ako peniaze
„Psychológia štruktúrovaného prokrastinátora prekabáti aj modernú techniku,“ tvrdí John Perry, autor knihy Umenie prokrastinácie a profesor na Stanfordovej univerzite. Vie to z vlastnej skúsenosti.
Čo delí skutočných vizionárov a inovátorov od ostatných smrteľníkov
Papierov na pracovnom stole pribúda, e-maily pípajú, telefón vyzváňa. Nedá sa robiť všetko naraz
Trend zdravej výživy a poctivých potravín sa na Slovensku rozrastá. Aj v Bratislave
Vždy existuje lepšia voľba. Aj v reštauráciách a firemných kantínach
Najlepšie pražské bary nesú nádych prohibície

Najčítanejšie na Index

KURZY

Koľko dostanem za 1 euro (21. 5. 2025)
USD 1.124
AUD 1.754
CZK 24.920
JPY 162.590
CAD 1.568
GBP 0.842
HUF 402.650
PLN 4.249
CHF 0.937
SEK 10.884

Komerčné články

  1. Nová hala v Istropolise zaplní chýbajúce miesto na mape kultúry
  2. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  3. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  4. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  5. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Kam smerujú peniaze bohatých?
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. Najkrajšie letné túry, cyklotrasy, jazerá a pamiatky v Rakúsku
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  4. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  5. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Kam smerujú peniaze bohatých?
  8. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie 7 868
  2. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 7 392
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 147
  4. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 4 263
  5. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 3 626
  6. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 3 050
  7. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum 2 903
  8. Kam smerujú peniaze bohatých? 2 588
  1. Jiří Ščobák: Ako vybrať dobrého finančného sprostredkovateľa? Ako identifikovať šmejda?
  2. Lukáš Čelinák: Fico pochoval slovenského tigra, chradne a vydáva sa na grécku cestu
  3. Martin Ondráš: Konečne lacné potraviny !
  4. Tadeáš Ďurica: Sprievodca "slovenskou sociálnou demokraciou"
  5. Michal Pavlík: Chaos okolo 2 % z dane skončil: Víťazstvom zdravého rozumu
  6. Milan Dubec: Buďte Obozretní: Čo Skrýva Spoločnosť, ktorá Vám Volá s Ponukou Kryptoinvestícií?
  7. INESS: Blockchain v zdravotníctve
  8. Jiří Ščobák: Je nový II. pilier dlhodobo udržateľný? Ktoré zmeny sú pozitívne a ktoré negatívne?
  1. Matej Galo: Tibor Gašpar, ste hluchý, nemý, slepý alebo čo? 28 670
  2. Viktor Pamula: Slovenský zväz ľadovej hanby 16 720
  3. Miroslav Ferkl: Stupnica Ficovej nenávisti 9 574
  4. Vlado Jakubkovič: Ukážte rozstrieľané brucho. 8 464
  5. Radko Mačuha: Štyri otázky pre súťažiaceho poslanca Glücka. 8 098
  6. Anna Brawne: Pridrahý Robo, nebolo tých klamstiev už dosť? 7 272
  7. Věra Tepličková: Keď sa bojíš valašky 7 123
  8. Ivan Čáni: Pobavený Fico ako nevinné batoľa. 6 285
  1. Věra Tepličková: "I napriek tomu, že ste žena, buďte slušná."
  2. Radko Mačuha: Šmejdi" sa menia. Predražené hrnce nahradili politikou.
  3. Tupou Ceruzou: Pandemická
  4. Radko Mačuha: "Rež a rúbaj do krve po Šimečkovej kotrbe" dokial Fico na Slovensku, pánom nebude.
  5. Věra Tepličková: Keď sa Lojza Hlinu bojí už aj generál
  6. Marcel Rebro: Aká krajina, taký hokej
  7. Tupou Ceruzou: Krížovka
  8. Anna Brawne: Pridrahý Robo, nebolo tých klamstiev už dosť?
SkryťZatvoriť reklamu